Sök
August Gunnarsson
Nyheter

Lämnar Vita Hästen för konkurrent: ”Visat att de vill ge mig chansen efter en skitsäsong”

Det händer mycket i hockeyfamiljen Gunnarsson. Brorsan Carl vann Stanley Cup i dagarna. Nu är August Gunnarsson klar för BIK Karlskoga.
– De har visat att dom vill ge mig chansen efter en riktig skitsäsong och det är jag väldigt tacksam över, säger han.

August Gunnarsson spelade bara 14 seriematcher på grund av en skada under säsongen som gick. På dessa gjorde han nio poäng i HockeyAllsvenskan, för Vita Hästen.

Nu är centern klar för BIK Karlskoga, skriver de på sin hemsida.
– De har visat att dom vill ge mig chansen efter en riktig skitsäsong och det är jag väldigt tacksam över. Sen har jag även pratat med spelare som varit i Karlskoga sedan innan vilket gjort att jag har fått en bra känsla av klubben, säger han.

Gunnarsson har spelat för Hästen de tre senaste säsongerna men spelade för Färjestad under sina juniorår. Han är med andra ord välbekant med att spela ishockey i Värmland.
– Alltid tufft att spela mot Karlskoga, alltid. Oavsett om det är hemma eller borta så är dom alltid sådär jobbiga. Sen har det varit ett väldigt bra tryck i Nobelhallen när jag varit där. Publiken har verkligen hängt med i matcherna och visat engagemang, något som man uppskattar som spelare, säger 23-åringen.

Den här artikeln handlar om: