Sök
180124 Djurgårdens spelare jublar efter 0-3 av Tori Hickel under ishockeymatchen i SDHL mellan SDE och Djurgården den 24 januari 2018 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118 …
SDHL

Guldvinnaren tillbaka i Sverige – får med sig världsmästarsyrran

2017 var hon med och vann guld med Djurgården. Efter en säsong i Calgary Inferno återvänder nu Tori Hickel till Sverige – denna gång ska hon och systern Zoe Hickel spela för Linköping.

Backen Tori Hickel gjorde två säsonger för Djurgården mellan 2016 och 2018 innan hon ifjol spelade på hemmaplan i Kanada för Calgary Inferno. När hon nu återvänder så är det Linköping som står på menyn.

VANN MÄSTERSKAPET I VÅRAS

Med sig får hon syrran Zoe Hickel.
— Vi är mycket glada över att Zoe och Tori kommer till oss i LHC. De är två väldigt bra spelare som kommer att ge oss ytterligare offensiva vapen. Det är dessutom två av de mest meriterade importerna i ligans historia, som så sent som för ett par månader sen vann det kanadensiska mästerskapet med Calgary. Zoe och Tori kommer att bli nyckelpjäser i vårt lag den kommande säsongen, säger Linköpings GM Josef Nilsson till klubbens hemsida.

Zoe Hickel gör sin första säsong i Sverige och har bland annat tidigare representerat Boston Pride och Kunlun i ligan CWHL. Hon har också spelat två VM för USA och vunnit två guld där.

Den här artikeln handlar om: