Sök
190419 Ishockey, NHL Apr 18, 2019; Winnipeg, Manitoba, CAN; Winnipeg Jets right wing Kevin Hayes (12) celebrates his first period goal against the St. Louis Blues in game five of the first round of the 2019 Stanley Cup Playoffs at Bell MTS Place. Mandatory Credit: James Carey Lauder-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Philadelphia

UPPGIFTER: Centerstjärnan ska ha skrivit långtidskontrakt

Kevin Hayes kommer av allt att döma spendera de sju kommande åren i Philadelphia – klubben han trejdades till för två veckor sedan från Winnipeg Jets.

Efter att ha spenderat hela sin NHL-karriär i New York Rangers byttes Kevin Hayes i februari bort till Winnipeg. Till sommaren går hans kontrakt ut och centern och Jets nådde aldrig fram till en lösning. Något som ledde till att hans rättigheter trejdades till Philadelphia för två veckor sedan.

Nu verkar Flyers och 27-åringen ha kommit överens om ett långtidskontrakt som spänner över sju år och ger en lönetaksträff på 7,14 miljoner dollar per år. Detta enligt initierade NHL-källor.

Kevin Hayes gjorde sin poängmässigt bästa säsong senast med 55 poäng för Rangers och Jets.

Den här artikeln handlar om: