Sök
Winnipeg

NHL-TIMMEN: Så många svenskar går i första draftrundan

NHL-timmen är tillbaka med ett mastigt avsnitt inför NHL-draften 2019. Tillsammans med Uffe Bodin guidar Linus Hugosson er genom draftdjungeln inför årets stora event i Vancouver.

Hur många svenskar går egentligen i första rundan av årets draft?
Det är en av frågorna som Linus och Uffe försöker bena ut i det 261:a avsnittet av NHL-timmen. Dessutom en titt på några av spelarna som kan tänkas gå efter Jack Hughes och Kaapo Kakko i NHL-draften 2019 och vad det är som gör just den här draftkullen så intressant.

Jonatan Lindquist är också med och bjuder på sina intryck från isen efter St. Louis Blues erövrade Stanley Cup efter sju tuffa finalmatcher mot Boston Bruins. Var det rätt att Ryan O’Reilly fick Conn Smythe Trophy?

DESSUTOM

* Erik Karlssons nya åttaårskontrakt med San Jose Sharks är värt 92 miljoner dollar. Vad kan Sharks hoppas få ut av det – och vad får det för konsekvenser för andra spelare som laget skulle behöva sajna?

* New York Rangers fångade upp Jacob Trouba från Winnipeg Jets i en trejd som vissa refererat till som ett rån. Vad kan Trouba bli för Rangers?

* Philadelphia Flyers har varit NHL:s mest aktiva lag den senaste veckan. Men blir de så mycket bättre av att få in Justin Braun, Matt Niskanen och Kevin Hayes?

* Corey Perrys epok i Anaheim är över. Ex-stjärnan köps ut efter över tusen matcher i klubben, men varför?

Detta och mycket annat i det 261:a avsnittet av NHL-timmen – Red Berenson-avsnittet!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: