Sök
Corey Perry
Nyheter

UPPGIFTER: Topplaget vill ha Corey Perry

Häromdagen köptes den tidigare superstjärnan Corey Perry ut från sitt avtal med Anaheim. Nu uppges han och Nashville ha fattat tycke för varandra.

2011 sköt Corey Perry 50 mål och vann Hart Trophy, priset som går till NHL:s mest värdefulla spelare. Åtta år senare köptes han ut från sitt kontrakt med Anaheim Ducks, efter närmare 1000 NHL-matcher för klubben.

Den 34-årige forwarden är nu free agent och kan välja och vraka bland de anbud han får. Tidigare har Edmonton nämnts som en tänkbar ny arbetsgivare för veteranen, men nu seglar i stället Nashville Predators upp som en kanske något oväntad favorit till att kunna värva Corey Perry. The Athletic skriver att det finns ett ömsesidigt intresse mellan Perry och Predators och att spelaren själv hade Nashville på listan över lag han kunde tänka sig att trejdas till när Anaheim försökte byta bort honom.

CHICAGO OCKSÅ INTRESSERADE

En annan klubb som visat intresse är Chicago. Men Perry själv tycks alltså föredra en flytt till Nashville i nuläget. The Athletic skriver att den utköpte ex-stjärnan kan räkna med att få ett ettårskontrakt som till mångt och mycket består av bonusar, snarare än en fast lön.

Perry kommer från en blytung säsong med bara sex mål och tio poäng på 31 matcher.

Den här artikeln handlar om: