Sök
HEDRAS. I natt meddelade Gary Bettman att tvillingarna Sedins tröjor ska hissas upp i taket av Rogers Arena.
Vancouver

Då blir Sedinarnas tröjhissning av i Vancouver: ”Det känns fantastiskt”

Inför draften drog i gång i Vancouver i natt kom beskedet: Tvillingarna Sedins tröjor kommer att hissas upp i taket på Rogers Arena i februari nästa år.
– Det är väldigt bra spelare däruppe. Att vara en del av dem känns fantastiskt, säger Henrik Sedin till hockeysverige.se.

VANCOUVER (HOCKEYSVERIGE.SE)
Under 17 säsonger var tvillingarna med nummer 22 och nummer 33 på ryggen två av de klarast lysande stjärnorna i Vancouver Canucks. I april förra året meddelade Daniel och Henrik Sedin att NHL-karriärerna var över.

Nu kommer ett kvitto på hur stora bröderna från Örnsköldsvik har blivit. I samband med starten av NHL-draften i Vancouver meddelades det att Sedinarnas tröjhissning kommer att ske i Rogers Arena i februari nästa år.

GÖR NÄSLUND SÄLLSKAP

När det sker kommer duon att göra legendarerna Stan Smyl, Trevor Linden, Pavel Bure och inte minst landsmannen Markus Näslund sällskap bland takbjälkarna.

För hockeysverige.se berättar Sedinarna om sina känslor efter beskedet, om livet efter hockeyn och huruvida framtiden finns i Vancouver eller i Sverige.

Den här artikeln handlar om: