Sök
190526, 2019 IIHF Ice Hockey World Championship, day 17, final, Canada – Finland: Ice Hockey World Championships – Final – Canada v Finland – Ondrej Nepela Arena, Bratislava, Slovakia – May 26, 2019 Finland’s Kaapo Kakko in action. REUTERS/David W Cerny © Bildbyrån – COP 7 – SWEDEN ONLY …
Nyheter

Här välkomnar fansen supertalangen: ”Wow”

I helgen valdes finländaren Kaapo Kakko som nummer två i draften av New York Rangers. Fansen har höga förhoppningar på tonåringen och på flygplatsen hade en del samlats för att välkomna honom när han ankom sin framtida hemstad.

Efter en säsong som innehållit både JVM- och VM-guld valdes den finske supertalangen Kaapo Kakko som nummer två i draften av New York Rangers. När han landade på flygplatsen stod där en del Rangersfans för att välkomna sin nya hjälte. Skanderades hans namn.

Kakko själv var imponerad av staden. Något Svenska YLE har uppmärksammat via Rangers Twitterkonto.
— Wow. It’s a nice city, sa han om New York.

Kaapo Kakko ska nu delta på Rangers development camp. Där får han sällskap av sex svenskar. Dessa är Adam Edström, Karl Henriksson, Simon Kjellberg, Olof Lindbom, Nils Lundkvist och Jacob Ragnarsson.

Den här artikeln handlar om: