Sök
Nyheter

Bakom kulisserna på draften – han har ett av de viktigaste jobben i arenan

Vad vore hockeyfanatikerns liv utan eliteprospects.com? Och speciellt under NHL-draften. Kajsa Kalméus klev in bakom kulisserna under helgens draft i Vancouver för att se hur det går till när EP får sina snabba uppdateringar.

VANCOUVER (HOCKEYSVERIGE.SE)
Eliteprospects.com satte nytt besöksrekord förra veckan. Nästan 1,15 miljoner unika besökare var in på sajten, kanske framför allt för att få en bild av de spelare som deras favoritlag i NHL just hade draftat.

Den som skötte de blixtsnabba uppdateringarna på sajten under draften är amerikanen Nathan Drummond. Kajsa Kalméus tog rygg på honom i Vancouver för att ta reda på hur det går till att uppdatera sajten under den hektiska helgen.

Se hennes inslag här:

Den här artikeln handlar om: