Sök
190613 Ishockey, NHL Jun 12, 2019; Boston, MA, USA; St. Louis Blues head coach Craig Berube hoists the Stanley Cup after defeating the Boston Bruins in game seven of the 2019 Stanley Cup Final at TD Garden. Mandatory Credit: Winslow Townson-USA TODAY Sports …
Nyheter

KLART: Nu har NHL släppt nästa säsongs spelschema

NHL-säsongen tog slut för bara några veckor sedan. Nu kan hockeyälskarna börja räkna ner dagarna till nästa säsongs premiär, då ligan släppta spelschemat för nästa säsong under tisdagskvällen.

Knappt har St. Louis Blues hunnit fira klart med Stanley Cup-pokalen på TD Gardens is innan nästa säsong står runt hörnet. Nu kan alla hockeyälskare börja planera NHL-resor till nästa säsong, då ligan släppte nästa säsongs spelschema under tisdagskvällen.

Regerande mästarna Blues inleder säsongen mot 2018 års Stanley Cup-mästare på hemmais. Under premiärkvällen den 2 oktober (3 oktober, svensk tid) spelas totalt fyra matcher. Toronto tar emot Ottawa, Vancouver åker till Edmonton och Vegas möter divisionsrivalen San Jose på hemmais under premiärkvällen.

UTEMATCH I TEXAS

Årets förstaval i draften, Jack Hughes, väntas göra sin NHL-debut i New Jerseys premiärmatch borta mot Buffalo den 5 oktober.

Den traditionsenliga utematchen på nyårsdagen spelas den här säsongen mellan Dallas och Nasvhille på Cotton Bowl Stadium i Dallas. Ytterligare en match kommer att spelas utomhus, då Colorado tar emot Los Angeles på U.S. Air Force Academy’s Falcon Stadium i Colorado Springs den 15 februari.

Grundseriens sista omgång spelas den 4 april.

Den här artikeln handlar om: