Sök
Joe Pavelski
San José

San Jose-kaptenen i samtal med rival

Det ser inte ut att bli någon fortsättning i San Jose Sharks. Nu har Joe Pavelskis stab i stället börja föra samtal med konkurrenter – däribland Arizona Coyotes.

Joe Pavelski sköt 38 mål förra säsongen och har nått 35 mål fyra av de sex senaste säsongerna. Men eftersom San Jose förlängde med Erik Karlsson och ska ge tunga namn som Timo Meier och Tomas Hertl nya kontrakt, ser kaptenen ut att lämna Sharks efter att ha spelat för klubben sedan 2006.

Enligt The Athletics Craig Morgan ska Pavelski och hans stab nu ha börjat föra samtal med andra klubbar och en av dem ska vara Arizona. En flytt till Coyotes kan vara känslig då de är en divisionsrival till San Jose.

The Athletic har tidigare skrivit att Pavelski och Sharks står långt ifrån varandra och att det i nuläget inte är troligt att 34-åringen kommer få något nytt kontrakt. Stjärnan skrev inför säsongen 14/15 på ett femårskontrakt med en lönetaksträff på sex miljoner dollar – och det avtalet löper alltså ut nu.

Den här artikeln handlar om: