Sök
Brian Elliott
Philadelphia

Draget: Förlänger med veteranen

Han var en av åtta målvakter som stod för Philadelphia förra säsongen. Nu förlänger Brian Elliott med klubben.

Brian Elliott har spelat för Philadelphia de senaste två säsongerna och har stått 43 respektive 26 matcher under säsongerna. Han inledde även förra säsongen som förstemålvakt men åkte sen på en skada som tvingade honom till lång vila, och som låg till grund för den galna målvaktskarusell som sen följde.

Nu står det klart att det blir en tredje säsong i Flyers. ”Philly” förlänger med 34-åringen. Han får ett ettårskontrakt värt två miljoner dollar. Han sänker då sin lön från de 2,75 miljoner dollarna han hade i lönetaksträff tidigare.
– Brian har spelat bra för oss de senaste två säsongerna. Han är en bevisad kvalitetsmålvakt som tävlar varje gång han ställer sig i kassen, säger GM Chuck Fletcher.

 

Den här artikeln handlar om: