Sök
Tony Pappila
Nyheter

Nykomlingens glädje: Får behålla spetsforwarden

Tony Pappila anslöt från Pantern under säsongen och gjorde succé. Nu förlänger han med Kristianstad.
– Från dag ett blev jag välkomnad av spelare och ledare i KIK, vi var som en stor familj, säger han.

Tony Pappila gjorde 21 poäng på 24 seriematcher och nio poäng på 15 kvalmatcher under den senaste säsongen i Kristianstadströjan. Nu förlänger han med den hockeyallsvenska nykomlingen.

22-åringen har skrivit på ett kontrakt på en säsong. Han lyfter fram tränarna Mikael Gath och Andreas Lilja som stora anledningar till beslutet att förlänga.
– Gath och Lilja är en också en stor anledning som fick mig att stanna. De har funnits här och pushat mig genom hela säsongen, gjort det dom kan för att få ut det mesta av mig på isen likaväl som utanför isen. Jag känner att jag är redo att ta nästa steg och då behövs det rutinerade tränare och personer som kan guida en, säger Pappila.

Tony Pappila har tidigare gjort 38 allsvenska matcher för Västervik och Pantern.

Den här artikeln handlar om: