Sök
180921 Oskarshamns målvakt Christoffer Rifalk under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Oskarshamn och Södertälje den 21 september 2018 i Oskarshamn. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144 …
SHL

Kvalhjälten får visa upp sig hos NHL-klubben

Christoffer Rifalks framgångssaga verkar aldrig ta slut. Nu får han chansen att visa upp sig för NHL-klubben Calgary Flames på deras development camp.

Christoffer Rifalk inledde säsongen 2017 med Kalix i Hockeyettan. Mindre än två år senare får han nu chansen att visa upp sig på Calgarys development camp. Rifalk, som i våras ledde Oskarshamn till SHL är en av fem svenskar som ska delta på träningslägret. De övriga är Lucas Feuk, Johannes Kinnvall, Carl Johan Lerby och Filip Sveningsson. Av dessa är inte Kinnvall och Rifalk draftade av klubben.

Christoffer Rifak ska till hösten spela för Rögle i SHL.

Hela rostern kan ni ta del av här.

Den här artikeln handlar om: