Sök
190105 Rögles Olle Liss under uppvärmningen inför ishockeymatchen i SHL mellan Brynäs – Rögle den 5 januari 2019 i Gävle. …
SHL

Liss lämnar – med ett år kvar på kontraktet: ”Med en klump i magen jag tagit det här beslutet”

Olle Liss gjorde dundersuccé när han värvades från Pantern men kommer från en tung säsong. Nu bryter han och Rögle samarbetet.
–  Olle har varit en kanonkille på och utanför isen under hela sin tid hos oss och vi önskar honom stort lycka till med sin framtida hockeykarriär, säger Chris Abbott.

Det blev bara fem mål och två assist i SHL under säsongen, samt begränsat med speltid. Nu lämnar Olle Liss Rögle trots att det återstår ett år på kontraktet med Ängelholmsklubben. Det skriver RBK på sin hemsida.

Liss är klar för en klubb i utlandet, bekräftar de också.
–  Det är lite med en klump i magen jag tagit det här beslutet eftersom jag trivts så bra här. Men jag måste försöka se till mitt eget bästa och jag hoppas göra rätt vägval, säger han.

Rögle skriver på sin hemsida att parterna kommit överens om beslutet att 26-åringen ska lämna för den här gången.
– Vi vill tacka Olle Liss för hans insatser i Rögle BK, han har haft en professionell inställning och attityd varje dag och representerat oss på bästa sätt, både på och utanför isen, säger Rögles sportchef Chris Abbott.

Den här artikeln handlar om: