Sök
4.07557959 Apr 18, 2018; San Jose, CA, USA; Anaheim Ducks right wing Corey Perry (10) prepares to face-off against the San Jose Sharks in the first period of game four of the first round of the 2018 Stanley Cup Playoffs at SAP Center at San Jose. Mandatory Credit: John Hefti-USA TODAY Sports IBL …
Nyheter

De uppges vara sugna på stjärnforwarden

Tidigare i juni köptes Corey Perry ut från sitt kontrakt av Anaheim. Nu uppges Edmonton vara ett av gängen som är sugna på 34-åringen.

LÄS MER: Topplaget vill ha Corey Perry

Han missade 51matcher säsongen som var på grund av skada och kom bara upp i tio poäng totalt. Efter det köptes Corey Perry ut av Anaheim, klubben han spelat för i hela sin NHL-karriär.

Nashville och Chicago har tidigare uppgetts vara intresserade av veteranen, som totalt gjort 776 poäng i NHL. Nu framkommer att även Edmonton ska vara intresserade.

Corey Perry draftades av Anaheim 2003 och har sedan 2005 spelat hela sin NHL-karriär i Ducks. En tid som inbringat en Stanley Cup, en Hart Trophy och en skytteligaseger. Dessutom är Perry medlem i Triple Gold Club som inkluderar de som vunnit Stanley Cup, VM och OS. Den senare turneringen har forwarden vunnit två gånger.

Den här artikeln handlar om: