Sök
190329 Ishockey, NHL Mar 28, 2019; Vancouver, British Columbia, CAN; Vancouver Canucks forward Ryan Spooner (15) skates against Los Angeles Kings defenseman Sean Walker (61) during the third period at Rogers Arena. Mandatory Credit: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Vancouver

Trejdad tre gånger på mindre än ett år – nu köps forwarden ut

Det är synd att påstå att Ryan Spooner har haft lugn och ro de två senaste säsongerna. Efter att ha farit kors och tvärs över Nordamerika de två senaste säsongerna blev han idag utköpt från sitt kontrakt av Vancouver Canucks.

2010 draftades Ryan Spooner av Boston i den andra rundan och det var också den klubben han spenderade sina fem första NHL-säsonger i. Men i februari 2018 trejdades han New York Rangers och efter 16 poäng på 20 matcher skrev han på nytt kontrakt med klubben i slutet av juli.

FLYTTAT RUNT

Men det blev bara 16 matcher och två poäng för Rangers under den nyss avslutade säsongen. I mitten av november byttes han bort till Edmonton Oilers i utbyte mot Ryan Strome. Inte heller tiden i Edmonton blev någon större succé. På 25 matcher blev det två mål och en assist, att jämföra med Stromes 33 poäng på 63 matcher i Rangers. Spooner var till och med nere i farmarlaget Bakersfield.

I februari skickades Spooner till Vancouver, där det blev fyra målgivande passningar, och nu står det klart att han köps ut från det tvåårskontrakt han skrev med Rangers för mindre än ett år sedan.

Den här artikeln handlar om: