Sök
190421 Ishockey, NHL Apr 21, 2019; Toronto, Ontario, CAN; Toronto Maple Leafs defenseman Nikita Zaitsev (22) battles for the puck against Boston Bruins center Noel Acciari (55) in the third period in game six of the first round of the 2019 Stanley Cup Playoffs at Scotiabank Arena. The Bruins beat the Maple Leafs 4-2. Mandatory Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 268 – SWEDEN ONLY …
Toronto

VM-backen längtar bort från Toronto – nu är en trejd nära

Han skrev på ett sjuårskontrakt 2017. Men sedan en tid tillbaka har det stått klart att Nikita Zajtsev vill lämna Toronto för att få en nystart. Nu ser den nystarten ut att ske i Ottawa.

Efter att som rookie ha gjort 36 poäng belönades backen Nikita Zajtsev med ett sjuårskontrakt av Toronto Maple Leafs. Men de efterföljande säsongerna har inte blivit lika succéartade och i slutet av maj började uppgifterna komma om att han ville bort. Detta med fem år kvar på kontraktet.

Det har ryktats om bland annat Vancouver. Men nu ser en trejd ut att bli verklighet. Den ryske VM-backen ser av allt att döma ut att hamna i Ottawa. I retur ska Toronto få Cody Ceci vars kontrakt är på väg att löpa ut. Trejden kommer dock inte kunna göras före den 1 juli då Maple Leafs har en signing bonus att betala ut till Zajtsev.

Den här artikeln handlar om: