Sök
180411 Los Angeles Oscar Fantenberg under åttondelsfinal ett i NHL-slutspelet mellan Vegas Golden Knights och Los Angeles Kings den 11 april 2018 i Las Vegas. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87679 …
Vancouver

Fantenberg kvar i NHL – klar för ny klubb

Oscar Fantenberg är klar för en tredje NHL-klubb. Han flyttar till Vancouver.

Efter spel i Los Angeles och Calgary är den svenske backen Osc ar Fantenberg klar för Vancouver, meddelar TSN:s insider Darren Dreger. Efter 73 NHL-matcher för Los Angeles och 15 för Calgary under sina tidigare två år i NHL är han nu alltså klar för en tredje NHL-klubb.

Det finns ännu inga uppgifter om vare sig kontraktslängd eller vilken lön den 27-årige Ljunbysonen får i sin nya klubb.

Svensken har gjort fyra mål och totalt 13 poäng på sina 88 tidigare NHL-matcher.

Den här artikeln handlar om: