Sök
Tim Heed.
Nyheter

KLART: Värvar Zuccarello – skriver långtidskontrakt

Mats Zuccerallo är klar för Minnesota Wild. Han har skrivit på för fem år.

Sejouren i Dallas Stars blev succéartad men kort. Han valde att kliva ut på den öppna marknaden och nu har norrmannen presenterats för en ny klubb. 31-åringen, som blir 32 i september, har skrivit på för Minnesota. Det är den klubb det spekulerats i de senaste dagarna.

I Wild får Mats Zuccarello en lön på sex miljoner dollar per år de kommande fem åren, bekräftar klubben själva. Detta efter en kalassäsong då den norske stjärnan gjorde 40 poäng på 48 matcher i NHL och elva poäng på 13 matcher under Dallas slutspelsresa.

Minnesota skriver även på för två år med Ryan Hartman, som under 16 månader nu hunnit tillhöra Chicago, Nashville, Philadelphia, Dallas och Minnesota.

Den här artikeln handlar om: