Sök
Anders Lee stannar!
Nyheter

Såg ut att lämna – nu skriver kaptenen långtidskontrakt

När dagen inleddes pekade allt på att lagkaptenen Anders Lee skulle lämna New York Islanders. Nu förlänger han i stället med klubben.

Anders Lee såg ut att offras när Artemij Panarin skulle in. Men Panarin hamnade som bekant i New York Rangers – och helt plötsligt var Lee återigen aktuell för fortsatt spel i Islanders.

Nu har han skrivit på. Lagkaptenen blir kvar i New York de kommande sju åren. Han har skrivit på ett kontrakt med en lönetaksträff på sju miljoner dollar enligt nordamerikanska uppgifter.

40-MÅLSSKYTT

28-åringen sköt 40 mål i NHL säsongen 17/18 men ”bara” 28 mål den gångna säsongen, hans första som kapten. Totalt har powerforwarden gjort 152 mål och totalt 258 poäng på 425 matcher i NHL. Samtliga i Islanders tröja.

Lee var som sagt på väg bort från Islanders så sent som tidigare idag – och skickade en rejäl blinking till det när han på twitter bekräftade att han stannar i Islanders. Detta genom att lägga upp ett klipp från en klassisk scen med Leonardo DiCaprio från filmen ”The wolf of wall street”.

Den här artikeln handlar om: