Sök
Mats Zuccarello.
Nyheter

Uppgifter: Här spelar Mats Zuccarello nästa säsong

I kväll öppnar NHL:s free agent-marknad, men redan nu har överenskommelser börjat läcka. En av dessa är den norska stjärnan Mats Zuccarello, som enligt The Athletic kommer att skriva ett sexårskontrakt med Minnesota Wild.

För en dryg vecka sedan gick Mats Zuccarello ut med att han ämnade att testa free agent-marknaden. En återkomst till Dallas Stars var då inte uteslutet, men nu ser den norske forwarden ut att röra på sig.

Enligt Michael Russo på The Athletic ska Zuccarello vara överens med Minnesota Wild om ett femårskontrakt värt i trakterna av sex miljoner dollar per säsong. Detta är uppgifter som bekräftas av TSN:s insider Bob McKenzie.

STARK AVSLUTNING I STARS

Zuccarello trejdades till Dallas i slutskedet av säsongen efter att ha spenderat nio säsonger i New York Rangers. 31-åringen gjorde succé i Texas, då han noterades för tre poäng på två grundseriematcher samt ytterligare elva poäng på 13 slutspelsmatcher.

Även Ryan Hartman, som trejdades från Philadelphia till Dallas för att sedan bli utköp av Stars, ska vara överens med Wild om ett kontrakt, enligt The Athletic.

Den här artikeln handlar om: