Sök
Jimmy Vesey.
Nyheter

Vägrade skriva på för Buffalo – nu trejdas han till dem

Jimmy Vesey lämnar New York Rangers för Buffalo Sabres. Rangers får ett tredjeval i draften 2021 som utbyte.

Det intressanta i är att Jimmy Vesey redan tillhört Sabres en gång i tiden. Då trejdade Buffalo till sig rättigheterna för honom, i utbyte mot ett tredjeval, efter att det blivit känt att amerikanen skulle vägra skriva på för Nashville som draftade honom. Han nobbade dock även Buffalo, gick ut på den öppna marknaden, och valde New York Rangers.

Men nu, tre år senare, betalar Buffalo återigen ett tredjerunda för att få tillgång. Och den här gången har Vesey inte så mycket att säga till om. Han har nämligen ett år kvar på sitt kontrakt värt 2,275 miljoner dollar.

26-åringen har gjort 27, 28 och 35 poäng på sina tre NHL-säsonger i New York.

Den här artikeln handlar om: