Sök

Landslagsforwarden lämnade Brynäs – nu har han hittat ny klubb

Det blev bara elva matcher för Rudolf Cerveny i Brynäströjan innan det stod klart att det inte skulle bli någon fortsättning i Gävleklubben. Nu har den tjeckiske landslagsmannen gjort klart med Hradec Kralove i den tjeckiska ligan.

När det stod klart att Slovan Bratislava inte skulle ta sig till Gagarin Cup-slutspelet ville Rudolf Cerveny hitta en ny utmaning. Han hittade den i Gävle och Brynäs, där han avslutade den gångna säsongen.

ÅTERVÄNDER TILL TIDIGARE KLUBBEN

Totalt blev det elva matcher för Gävleklubben för Cerveny, som noterades för fem poäng (1+4) under sin tid i klubben. Efter säsongen var slut stod det klart att det inte skulle bli någon fortsättning i SHL-klubben för Cerveny, som sedan dess har gått klubblös.

Nu har 29-åringen dock hittat ny klubb. Under lördagen meddelade Cervenys tidigare klubb Mountfield Hradec Kralove att forwarden skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Cerveny, som spelade elva landskamper för Tjeckien den gångna säsongen, har tidigare spelat fem säsonger i Hradec Kralove.

https://twitter.com/MountfieldHK/status/1147439190675787782?s=19

Den här artikeln handlar om: