Sök
AIK spelar på Hovet även nästa säsong.
Jesper Zerman/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

KLART: Här spelar AIK sina hemmamatcher nästa säsong

Spel i Väsby har varit på tapeten. Nu står det dock klart att det blir en fortsättning på Hovet för AIK även nästa säsong. Det meddelade klubben via ett pressmeddelande under tisdagen.

Efter att säsongen tog slut i och med kvalförlusten mot Oskarshamn har det varit osäkert var AIK ska spela den kommande säsongen. 

Tidigare i somras skickade klubben ut en enkät till fansen där de fick svara på frågor hur de ställde sig inför att potentiellt flytta klubbens hemmamatcher till Väsby.

"TILLSAMMANS MED VÅRA SUPPORTRAR ÄR VI SVÅRSLAGNA"

Nu står det klart att det inte blir någon flytt ut till Väsby. Under tisdagen meddelade klubben via ett pressmeddelande att man kommit överens med Stockholm Live om en fortsättning på Hovet även nästa säsong.
– Vi har haft en väldigt bra dialog i förhandlingen med Stockholm Live där vi kommit fram till en rad saker som kommer att införas denna säsongen som gör våra villkor mer anpassade till den verklighet vi befinner oss i, säger AIK:s VD Anders Olson.

– I över 50 år har vi visat att Hovet är en borg för oss. Tillsammans med våra supportrar är vi svårslagna. Vilket vi även ska visa när säsongen drar igång i höst.

Överenskommelsen mellan klubben och Stockholm Live sträcker sig över den kommande säsongen.  Den här artikeln handlar om: