Sök
Ty Rattie.
NHL

Gjorde galen försäsongssuccé med McDavid - nu flyttar han till KHL

Han såg ut att bli det perfekta komplementet till Connor McDavid. Nu väntar spel i KHL för Ty Rattie.


Ty Rattie fick chansen med Connor McDavid på försäsongen förra hösten. Han gjorde en närmast osannolik succé och sköt sju mål och totalt tio poäng på tre matcher intill superstjärnan. Men genombrottet i NHL kom inte.

26-åringen sköt bara fyra mål och landade på elva poäng på 50 matcher och lämnar nu Nordamerika. Rattie kommer nästa säsong spela för Lokomotiv Jaroslavl i KHL. Han har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

Där får han spela under coachen Craig MacTavish, som också ansluter från Edmonton. I Oilers har MacTavish varit allt från coach till general manager och vice president.


Den här artikeln handlar om: