Sök
Johan Lindbom.
Carl Sandin/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Uppgifter: Här kan guldtränaren hamna nästa säsong

Efter att guldmakaren Johan Lindbom fick lämna HV71 under säsongen har det varit tyst kring hans framtid. Nu kommer uppgifter från Kristianstadsbladet att 48-åringen är aktuell som klubbchef för hockeyallsvenska nykomlingen Kristianstad.

Efter en svag inledning på SHL-säsongen fick Johan Lindbom lämna sitt uppdrag som huvudtränare för HV71 i november. Sedan dess har det varit tyst kring 48-åringens framtid inom hockeyn.

Nu kommer uppgifter från Kristianstadsbladet gällande att Lindbom ska vara bara detaljer från att komma överens med Kristianstad om rollen som klubbchef. Enligt tidningen kommer den tidigare HV71-tränaren att tillträda sin tjänst i augusti. 

"FINNS INGET ATT KOMMENTERA"

Den hockeyallsvenska nykomlingens ordförande Sune Lundberg vill dock inte bekräfta uppgifterna.
 – Det finns inget att kommentera. Vi har jobbat med en rekryteringsfirma och har haft ett bra urval att titta på, men jag nämner inga namn överhuvudtaget, säger Lundberg till tidningen.

Tidigare har det spekulerats om att Anders "Masken" Carlsson var en av de starkaste kandidaterna till klubbchefsjobbet, något som nu alltså ser ut att gå till Lindbom.

Lindbom tog över HV71 2015 och var med och bärgade klubbens femte SM-guld 2017.  

Den här artikeln handlar om: