Sök
Erik Borg stannar i Vita Hästen.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Poängstarke forwarden stannar i allsvenskan

Under måndagen meddelade Vita Hästen att forwarden Erik Borg stannar i klubben även kommande säsong.

För två säsonger sedan piskade Erik Borg in poäng för Halmstad i Hockeyettan. 20 mål och 33 assist på 33 matcher gav honom chansen att avsluta säsongen i allsvenska Tingsryd där han på sju matcher gjorde två mål.

Inför den förra säsongen kritade han på ett kontrakt med Vita Hästen och nu står det klart att det avtalet förlängs med en säsong.
-- Vi har haft bra samtal under våren och sommaren med Erik om vad vi båda vill med nästa säsong där Erik har haft en mogen och klarsynt självbild om vad han kan utveckla och bidra med i Vita Hästen. Vi tycker han är en modern, bra tränad spelare som kan användas både som center och ytterforward, säger klubbens tränare Tony Zabel i ett pressmeddelande.

Zabel fortsätter med att berätta att man hoppas på en liknande karriärstegring för forwarden som han tidigare haft.
-- Historiskt har han också alltid tagit kliv framåt under år två i de ligor han spelat i, vilket också givetvis är den ambitionen vi har för Erik under kommande säsong där vi förväntar oss och tror att Erik kommer ta rejäla kliv både mognads- och spelmässigt på isen. Det ska bli kul och intressant att jobba vidare med Erik, 

Ifjol blev det 9+2 för Erik Borg i allsvenskan.

Den här artikeln handlar om: