Sök
Andreas Ljunggren.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

De spikar målvaktsparet: "Känner oss väldigt trygga"

Nu står det klart att målvakten Andreas Ljunggren fortsätter i Tingsryd. Därmed har klubben spikat sitt målvaktspar inför nästa säsong.


Ifjol bilade Andreas Ljunggren målvaktsduo med Tex Williamsson. När den senare försvann från klubben till först Pantern och senare Oskarshamn värvade man in Arvid Söderblom från Frölundas juniorverksamhet. 

Nu står det klart att Ljungren förlänger och därmed är paret inför nästa säsong spikat.
-- Vi är väldigt glada att Andreas valt att förlänga sitt avtal med oss, detta blir Andreas tredje säsong med Tingsryd och han har utvecklats för varje säsong. Vi känner oss väldigt trygga med vårt målvaktspar som härmed är spikat i och med Andreas underskrift, säger målvaktstränaren och den assisterande sportchefen Mikael Sandbergtill klubbens hemsida. 

Andreas Ljunggren kom till Tingsryd från Hanhals 2017. Under sin första säsong i Småland bildade han målvaktspar med Niklas Rubin, som numera via Luleå återfinns i Frölunda.

Den här artikeln handlar om: