Sök
Amil Krupic.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tidigare juniorlandslagsbacken byter lag

Han lämnade Kristianstad för Vita Hästen inför den förra säsongen. Nu står det klart att backen Amil Krupic återvänder till Skåne. Detta rapporterar Kristianstadsbladet.


Amil Krupic avslutade säsongen 2015/2016 i Kristianstad, dit han kom från Kallinge/Ronneby. Sedan blev det ytterligare två säsonger i den skånska klubben innan inför den förra säsongen bytte Hockeyettan mot Hockeyallsvenskan och Vita Hästen.

De båda lagen stötte på varandra i vårens kvalserie. Krupics Vita Hästen stannade kvar i allsvenskan medan Kristianstad tog klivet upp efter en rafflande avslutning borta mot Almtuna. Nu är det också klart att Amil Krupic återvänder till det nyblivna allsvenska laget. Detta enligt Kristianstadsbladet.

Det blev sex poäng på 45 matcher för Krupic i Hästen-tröjan. Som junior gjorde Krupic ett flertal framträdanden i pojk- och juniorlandslags-sammanhang.

Den här artikeln handlar om: