Sök
Alexander Falk.
Pär Olert/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Spelat över 200 SHL-matcher – nu är 26-åringen klar för spel i Hockeyallsvenskan

Efter fem säsonger i SHL tar 26-årige Alexander Falk klivet ned i Hockeyallsvenskan. Under lördagen meddelade Södertälje att backen skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Alexander Falklämnade inför den gångna säsongen Djurgården för spel i SHL-nykomlingen Timrå. Där stod den 26-årige stockholmaren för sju poäng på 41 matcher innan han gick poänglös i matchserien mot Oskarshamn, en matchserie som Timrå förlorade och således ramlade ur SHL.

TIDIGARE TRÄNAREN ÅTERVÄNDER

Sedan uttåget ur SHL har Falk gått klubblös, men nu har backen gjort klart med ny klubb. Under lördagen meddelade hockeyallsvenska klubben Södertälje att man knutit till sig backens tjänster för de kommande två säsongerna.
– Det är en intensiv backklippa som är svår att lura. Alexander kommer att tillföra stabilitet och professionalism i allt han företar sig, säger Södertäljes huvudtränare Ulf Lundberg till klubbens hemsida.

Samtidigt meddelar Södertälje att den tidigare tränaren Nichlas Falk återvänder till klubben. 

Falk kommer att fungera som assisterna tränare till Ulf Lundberg tillsammans med Dennis Bozic. 48-åringens kontrakt sträcker sig över den kommande säsongen.

Den här artikeln handlar om: