Sök
Johan Persson.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Uppgifter: Mora nära att göra klart med hemvändare

Johan Persson lämande Timrå efter klubbens degradering till Hockeyallsvenskan. Nu uppger Dalarnas Tidningar att forwarden ska vara klar för en återkomst till seriekonkurrenten Mora.
Efter degraderingen till Hockeyallvenskan stod det efter säsongen klart att Johan Persson skulle lämna Timrå efter totalt fem säsonger i klubben.


För Sundsvalls Tidning berättade Persson i slutet av maj att utlandet var hans förstaalternativ, men nu kommer Dalarnas Tidningar med uppgifter som gör gällande att 29-åringen blir kvar i Sverige. 

Enligt tidningen ska Persson vara överens med Mora och väntas presenteras inom de närmaste dagarna.

"VI PRATAR MED JOHAN"

Moras klubbdirektör Peter Hermodsson medger att de haft kontakt med Persson, men vill inte bekräfta att något ska vara klart.
– Vi pratar med Johan men det saknas fortfarande detaljer i hans kontrakt och vi släpper inga spelare innan det är hundra procent klart, säger Hermodsson till DT.

Persson spelade juniorhockey i Mora mellan 2005 och 2010 och har även spelat en a-lagssäsong (2009/10) i klubben. 

Den 29-årige forwarden fick stora delar av den gångna säsongen förstörd på grund av skador och kom bara till spel i 17 SHL-matcher för Timrå. På dessa matcher stod han för två mål och ett assist.

Den här artikeln handlar om: