Christopher Fish.
Daniel Eriksson/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Kom trea i interna poängligan – nu förlänger han: "En viktig byggsten i lagbygget"

ANNONS
Vita Hästen presenterar kontraktsförläningar på löpande band den här veckan. Under fredagseftermiddagen meddelade man att forwarden Christopher Fish skrivit på ett nytt tvåårsavtal med klubben.

Christopher Fish kom till Vita Hästen inför den gångna säsongen från spel i Västervik. Den 26-årige forwarden växte snabbt ut till en nyckelspelare för den allsvenska bottenklubben och kom på en trejdeplats i den interna poänligan med sina 23 poäng (8+15) på 46 matcher.

Nu meddelar Vita Hästen att Fish blir klubben trogen. Under fredagseftermiddagen skrev forwarden på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Vi har haft en bra dialog hela sommaren och jag tycker vi har samsyn av vad vi vill få ut av Christopher. Han känner också starkt för klubben vilket betyder mycket för oss, glädjande därmed att han blir kvar i klubben. Vi ser Christopher som en viktig byggsten i lagbygget och vill att han är en spelare som sätter tonen för lagets karaktär både på isen och i omklädningsrummet, säger Vita Hästens tränare Tony Zabel till klubbens hemsida.

Fish har tidigare spelat allsvensk hockey med Västervik, Västerås, Mora och Örebro. Han har även 54 SHL-matcher med Linköping på meritlistan.

Tidigare i veckan har Hästen meddelat att backarna Anton DanielssonJens Hellgren och Rikard Olsén förlänger med klubben.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games