Sök
Peter Jakobsson och Johan Pennerborn förlänger med Färjestad.
Bildbyrån
SHL

"Känns fantastiskt kul och inspirerande att få fortsätta jobba i den här miljön"

Färjestads general manager Peter Jakobsson och huvudtränaren Johan Pennerborn blir kvar i Karlstadsklubben. Under tisdagen meddelade SHL-klubben att duon förlängt sina kontrakt.
– En ynnest att få fortsätta jobba i Sveriges finaste förening, säger Peter Jakobsson till Färjestads hemsida.

Både Peter Jakobsson och Johan Pennerborn fick sina roller som general manager respektive huvudtränare för Färjestad inför säsongen 2017/18.  Sedan dess har klubben tagit sig till kvartsfinal respektive semifinal.

Nu står det klart att duon blir kvar i Karlstadsklubben. Under tisdagen meddelade man att både Jakobsson och Pennerborn tecknat nya avtal med klubben. 

Jakobsson hade ett år kvar på sitt avtal, ett avtal som nu förlängts med ytterligare tre säsonger. Det innebär att general managern nu har kontrakt över säsongen 2022/23.
– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att få fortsätta jobba i den här miljön, säger Jakobsson till klubbens hemsida.

"KOMPETENTA NYCKELPERSONER PÅ RÄTT POSTER"

Även Pennerborn hade ett år kvar på sitt kontrakt. Nu är det kontraktet förlängt med ytterligare två säsonger, vilket gör att han har kontrakt över säsongen 2021/22.
– Jag känner en otrolig glädje, men också ett stort ansvar inför i allt det här. Vi är på väg någonstans, och att få fortsatt förtroende att vara en del i det, ja…jag blev uppriktigt rörd när jag fick frågan, säger Pennerborn.

Färjestads VD Stefan Larsson är nöjd över kontraktsförlängningarna.
– Vi vill ha kompetenta nyckelpersoner på rätt poster, vilket vi har i de här aktuella fallen. Att förlänga med det antal år vi nu gör är för att skapa kontinuitet och trygghet för både Färjestad BK och de inblandade personerna, säger han.Den här artikeln handlar om: