Sök
Jonas Engström får ett "A" på tröjan i Växjö.
Bildbyrån
SHL

Två nyförvärv får kaptensroller i SHL-klubben

Sedan både Liam Reddox och Tuomas Kiiskinen lämnar Växjö uppstod det hål i kaptenskvartetten att fylla. Igår presenterade man vilka som kommer få bokstäver på tröjan.


Det har sedan tidigare stått klart att trotjänaren Erik Josefsson kommer ta överLiam Reddox"C" nästa säsong. Men det har ännu inte varit klart vilken trio som kommer bära ett "A" i Växjö kommande säsong.

Igår gick dock klubben ut med att Daniel Rahimi fortsätter som assisterande lagkapten. Som kollegor får han två nyförvärv. Backen Mathew Bodieoch forwarden Jonas Engström.
-- Både Matt och Jonas har under sin karriär visat stora ledaregenskaper. Bakom dessa finns flera spelare som under sin tid i Lakers uppfyller de kriterier vi söker i kaptensroller men som kommer bidra lika mycket även utan en bokstav på tröjan, kommenterar tränaren Sam Hallam sina kaptensval på klubbens hemsida.

Bodie var lagkapten sista året på college och han har dessutom haft uppdraget under två säsonger i AHL-klubben Hartford. Jonas Engström är ny från Oskarshamn och i den klubben bar han ett "C" de fyra senaste säsongerna.

Du kanske även vill läsa: Trotjänaren blir ny lagkapten: ”Väldigt ärofyllt” Den här artikeln handlar om: