Sök
Bobbo Petersson.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

256 SHL-matcher - backen presenterad av allsvenska klubben

Han har 256 SHL-matcher på meritlistan. Nu är backen Bobbo Petersson klar för Södertälje i Hockeyallsvenskan. Detta meddelar klubben på sin hemsida.

Bobbo Petersson spelade för Djurgården den senaste säsongen och har innan dess spelat för Linköping, Örebro och Karlskrona i SHL. Men nu blir det spel i Hockeyallsvenskan de två kommande säsongerna meddelar Södertälje.
-- Bobbo är en funktionell tvåvägsback med en stabilitet i sitt spel och värdefulla ledaregenskaper. SHL-erfarenhet och en vilja att utvecklas är dessutom en bra kombo, säger huvudtränaren Ulf Lundberg till klubbens hemsida.


27-åringen är taggad för uppgiften.
-- Det känns otrolig roligt och inspirerande. Dels har jag många minnen av att möta SSK och har alltid gillat att spela i Scaniarinken så det skall blir roligt att få ha den som hemmaarena. SSK är en anrik förening som enligt mig hör hemma i SHL och jag ser verkligen fram emot att vara med på denna resan. Sen känner jag en del grabbar i laget och alla har bara haft positiva saker att säga om laget, föreningen och staden, så allt känds bara helt rätt, säger han.

Den här artikeln handlar om: