Sök
Brock Boeser.
Jeff Curry-USA TODAY Sports
NHL

Uppgifter: Så mycket kräver kontraktslöse Vancouverstjärnan

Brock Boeser har fortfarande inte kommit överens med Vancouver Canucks om ett nytt kontrakt inför den kommande säsongen. Nu uppger Postmedias Ben Kuzma att Boeser siktar på ett kontrakt värt sju miljoner dollar per säsong.

Brock Boeser växte mer eller mindre direkt ut till en nyckelspelare för sitt Vancouver Canucks. Den amerikanske skarpskytten gjorde mål i sin NHL-debut borta mot Minnesota och noterades för 55 poäng under sin rookiesäsong 2017/18.

Den gångna säsongen plågades Boeser av en del skadeproblem, men lyckades ändå skrapa ihop 56 poäng på 69 matcher. Kontraktet med Canucks löpte ut den 1 juli och ännu har parterna inte kommit överens om ett nytt kontrakt. I början av sommaren kom rapporter från Nordamerika som sade att förhandlingarna mellan Boeser och Canucks hade strandat.

EN AV MÅNGA STJÄRNNAMN UTAN KONTRAKT

 Nu uppger Postmedias Ben Kuzma att 22-åringen kommer att "nöja" sig med ett kontrakt värt sju miljoner dollar per säsong. Enligt Kuzma kan det nya kontraktet sträcka sig över de fyra kommande säsongerna. Sju miljoner dollar är i nivå med vad William NylanderAnders Lee och Evander Kane kommer att ha som lönetaksträff den kommande säsongen. 

Boeser är en av många stjärnnamn som fortfarande inte skrivit på något kontrakt inför den kommande säsongen. Bland de andra namnen återfinns Mitch Marner (Toronto), Brayden Point (Tampa Bay) och Mikko Rantanen (Colorado).

Du kanske även vill läsa: Uppgifter: Strandade förhandlingar mellan stjärnan och Canucks Den här artikeln handlar om: