Sök
Oskarshamns tränare Håkan Åhlund fick en del att tänka på direkt.
Bildbyrån
SHL

SHL-nykomlingen gick på pumpen mot Hockeyettan-laget

Idag kickade försäsongen igång på allvar med den första träningsmatchen. Men det hade kunnat börja bättre för det nyblivna SHL-laget Oskarshamn. På bortaplan förlorade de mot Hockeyettan-laget Nybro med 2-4.

SHL-nykomlingen Oskarshamn är rejält nederlagstippade inför den kommande säsongen och tvivlarna lär ha fått rejält med vatten på sin kvarn ikväll när de förlorade mot Hockeyettanlaget Nybro. Det började dock bra för Oskarshamn som tog ledningen i slutet av den första perioden genom Robin Söderqvist.

Nybro skulle dock kvittera innan pausvilan och tidigt i den andra perioden kunde de också ta ledningen. Det skulle inte hjälpa för Oskarshamn att Joakim Thelin kvitterade strax därefter utan Nybro kunde ta en rejäl skalp i försäsongens första match.

Joakim Thelin och Robin Söderqvist gjorde varsitt mål och assist. Nyförvärvet Fredrik Pettersson Wentzel vaktade kassen. Härnäst väntar Växjö hemma på fredag för SHL-nykomlingen.
Den här artikeln handlar om: