Sök
Conny Strömberg är klar för Surahammar.
Simon Eliasson/Bildbyrån
Hockeyettan

KLART: Conny Strömberg klar för sin 25:e klubb i karriären

Conny Strömberg kopplades tidigare i veckan ihop med en flytt till Hockeyettan-klubben Surahammar. Nu bekräftar klubben uppgifterna. 

I tisdags rapporterade VLT att Conny Strömberg var aktuell för spel i Hockeyettan-klubben Surahammar den kommande säsongen. Under torsdagskvällen bekräftade klubben uppgifterna genom att presentera 43-åringen som klubbens senaste värvning.
 Vi hoppas att Conny Strömberg med sin erfarenhet, sitt hockeykunnande och sin näsa för mål skall kunna ge vårt unga, lovande lag den rutin, spets och de poäng som behövs för att etablera laget i mitten av Hockeyettan säsongen 2019/20, säger Surahammars sportchef Mattias Karlsson till klubbens hemsida.

Strömberg spenderade delade den förra säsongen med spel i Arboga, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Totalt noterades han för 61 poäng (9+53) på 46 matcher i Hockeyettan den gångna säsongen.
 Det känns kul att få ge ishockeyn ett år till och då i Surahammars tröja. Jag spelade mot laget förra året när jag var i Arboga och jag tycker väl att laget är bättre än vad tabellen visat på senare år, säger Strömberg.

Surahammar blir Strömbergs 25:e klubb i karriären. Under sin 25 år långa hockeykarriär har Strömberg hunnit med spel i åtta olika länder.

Du kanske även vill läsa: Här kan Conny Strömberg spela nästa säsong Den här artikeln handlar om: