Sök
Marcus Dahlbom.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Spelade upp klubben - nu lägger målvakten av

Målvakten Marcus Dahlbom var en av de mer bidragande orsakerna till att Västerås sejour i Hockeyettan bara blev ettårig. Efter en säsong med klubben i allsvenskan kommer nu beskedet att han lägger av som 29-åring.


Under sin tredje säsong i klubben blev målvakten Marcus Dahlbom den store hjälten när Västerås tog sig tillbaka till Hockeyallsvenskan 2018. Återkomsten till andraligan blev väldigt lyckad, men för Dahlbom gick det tyngre och han brottades med psykisk ohälsa. Något han berättade omför vlt.se i slutet av mars.

I början av maj kom beskedet att Västerås och Dahlbom i samförstånd brutit kontraktet, som skulle gällt nästa säsong också. Idag meddelar målvakten via Twitter att han lägger av som 29-åring.
— Jag har tillsammans med min familj tagit beslutet att lägga ishockeyn åt sidan och satsa på en civil karriär istället skriver han bland annat.

Den här artikeln handlar om: