Sök
Tobias Ericsson.
Dennis Ylikangas/Bildbyrån
Hockeyettan

Efter 509 allsvenska matcher - flyttar till Hockeyettan

Vallentuna har stått för en riktig värvningsbomb. Tobias Ericsson ansluter till klubben.

Tobias Ericsson lämnade Vallentuna 2005. 14 år senare är han tillbaka i klubben igen, skriver de på sin sajt. 32-åringen fick inte vara kvar i Modo efter den gångna säsongen och väljer nu att kliva ned en nivå.

Ericsson har spelat 509 matcher i allsvenskan och 41 i SHL. Han har varit lagkapten för Mora men även spelat för Leksand, Malmö, AIK och Modo under sina många år på elitnivå. I Hockeyettan står han noterad för 25 matcher, 23 av dem i just Vallentuna.

Tobias Ericsson gjorde 34 poäng för Mora säsongen 12/13, vilket var hans poängmässiga höjdpunkt. Den senaste säsongen blev det fem poäng på 29 matcher i Modo för den mångsidige spelaren.

Den här artikeln handlar om: