Sök
Jonathan Dahlén
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

KLART: Jonathan Dahlén återvänder till Sverige

Idag blev det officiellt. Jonathan Dahlén återvänder till Sverige. Han ska spela för Timrå i Hockeyallsvenskan nästa säsong. Det är Sundsvalls Tidning som berättar att jättetalangen presenterades i andra pausen i träningsmatchen mellan Timrå och Storhamar.

Jonathan Dahlén var tungan på vågen för Timrå förförra säsongen när de tog klivet upp till SHL. Tanken var att Dahlén skulle ta klivet in i Vancouvers NHL-lag, men han fick starta i farmarlaget. I februari trejdades han sen till San José, men även där blev det AHL-spel för 21-åringen.

Tidigare i somras tog ryktet fart att Dahlén, trots ett år kvar på kontraktet, skulle återvända till Timrå. Idag blev det officiellt när han presenterades i den andra pausen under Timrås första träningsmatch för säsongen mot Storhamar. Detta är något Sundsvalls Tidning  rapporterar om.

Dahlén har på sina två senaste säsonger i allsvenskan med Timrå gjort totalt 88 poäng.
Den här artikeln handlar om: