Sök
Greg Scott och Anton Rödin.
Bildbyrån/Simon Hastegård
SHL

Anton Rödin återförenas med radarpartnern

De återvänder båda till Brynäs inför den stundande säsongen. Nu står det klart att det tidigare radarparet Anton Rödin och Greg Scott återförenas redan i den första träningsmatchen mot Leksand i kväll.

I kväll drar försäsongen i gång på allvar för Brynäs och Leksand. Detta när rivalerna möts i sin första träningsmatch i Ljusne i Hälsingland. För Anton Rödin innebär det comeback i Brynäs tröja efter tre säsonger i Nordamerika och Schweiz.

Passande nog får 28-åringen omedelbart chansen att återupprätta kemi med en gammal bekant parhäst. Kanadensaren Greg Scott är i likhet med Rödin tillbaka i Gävleklubben efter tre år i KHL och CSKA Moskva. Nu paras de ihop med nyförvärvet Jaedon Descheneau mot Leksand.
– Jag tycker att det ska bli kul. Greg känner jag sedan tidigare och Jaden har jag egentligen bara sett på träning, men han har sett väldigt skickligt ut. Jag tror att över tid så kan vi absolut hitta kemi och göra roliga saker, säger Rödin till Brynäs webbsida inför matchen.

Att möta Leksand på en gång är perfekt för Brynäs, tycker Rödin.
– Det blir alltid lite speciellt. Det finns en lång och stor historia bakom det här och det brukar alltid bli intensiva matcher, säger han.

Matchen i Ljusne ishall startar 19.00 i kväll.

Den här artikeln handlar om: