Sök
Kim Martin Hasson.
SDHL

Han hoppar av som GM - Kim Martin Hasson återvänder

Kim Martin Hasson lämnade nyligen posten som general manager för Linköpings damlag. Nu är hon tillbaka som sportsligt ansvarig, sedan Josef Nilsson hoppat av posten.

- Jag har inte lyckats få ihop livspusslet med studier och arbete, säger han till klubbens sajt.

I våras ersattes legendaren Kim Martin Hasson av Josef Nilsson på general manager-posten. Martin Hasson blev i stället engagerad i Linköpings samhällsprojekt "Tillsammans". Men nu är hon tillbaka som en av de sportsligt ansvariga igen.

Tillsammans med tränaren Madeleine Östling kommer den tidigare stormålvakten vara ansvarig för lagbygget den kommande säsongen, då Josef Nilsson bestämt sig för att sluta som general manager efter bara några månader.

- Först och främst är det tråkigt att en duktig medarbetare väljer att avsluta sin tjänst. När Josef kom till mig med de här tankarna så gjorde vi tillsammans den samlade bedömningen att det var bäst att avsluta samarbetet innan säsongsstart. Han har gjort ett väldigt bra och grundligt arbete och jag hoppas att våra vägar korsas igen, säger Anders Bouvin, tillförordnad klubbdirektör i LHC.

Kim Martin Hasson kommer även fortsätta jobba med "Tillsammans".

 Vi vet att Madeleine och Kim har det som krävs och den rutinen som erfordras för att vi inte ska tappa mark mot våra konkurrenter. Vi kommer att hjälpa och stötta Kim så att hon också kan fortsätta med sitt mycket goda arbete som ambassadör för ”Tillsammans”-projektet, säger Bouvin.

Den här artikeln handlar om: