Sök
Malin Härenstam är en av grundarna till Sports Heart Camp.
Kajsa Kalméus & Bildbyrån
ÖVRIGT

TV: "Det handlar om att skapa en varm bubbla"

Förra veckan genomfördes Sports Heart Camp, där hockey var en av 14 sporter som lockade barn och ungdomar till Stockholm. Grundaren Malin Härenstam berättar för Kajsa Kalméus om filosofin bakom campen – och hockeyns roll i det hela.

TUMBA (HOCKEYSVERIGE.SE)

Tillsammans med maken Chris, profil på SVT, har Malin Härenstam skapat Sports Heart Camp för att ge barn och ungdomar från olika bakgrunder och med olika förutsättningar möjligheten att idrotta på lika villkor under en vecka. 

Förra veckan genomfördes lägret. Det avslutades bland annat med en All-Star-match där flera svenska NHL-stjärnor deltog och visade upp sig för deltagarna. Hockeysverige.ses Kajsa Kalméus var på plats för att prata med Malin Härenstam om tanken bakom campen och vilken roll hockeyn har spelat.

Se hela intervjun i klippet ovan!

MIKA ZIBANEJAD OM SIN HOCKEYCAMP

Du kanske även vill läsa: TV: Mika Zibanejad – "Har fått lite mer lycka och glädje" Den här artikeln handlar om: