Sök
Leksand
Bildbyrån
SDHL

Fyra nya spelare till SDHL-laget

Maddie Rolfes, Emma Woods, Frida Peterson och Tuva Kandell. Där har ni Leksands senaste tillskott till klubbens SDHL-lag.

Två av de fyra spelarna, Frida Peterson och Tuva Kandell  har tillhört Leksand tidigare också. Men då inte deras A-lag, utan juniormotsvarigheten. Nu flyttas de båda upp till SDHL-truppen till kommande säsong.

Maddie Rolfes kommer närmast från University of Wisconsin där hon gjorde 20 poäng på 41 matcher förra säsongen, från sin backplats. Hon har även spelat två U18-VM med USA.

- Hon är en spelare med mycket erfarenhet och väldigt bra blick för spelet. Hon har stått för bra produktion och är ett offensivt vapen som vi letat efter, men som även är riktigt bra i det defensiva spelet, säger tränaren Lars Stenmark.

Emma Woods spelade för kinesiska (!) Shenzhen KRS Vanke Rays i kanadensiska CWHL. Där gjorde hon 16 poäng på 28 matcher.

- Emma kan spela både forward och back, hon har bra spelsinne och är en riktig playmaker som kan producera poäng. Emma innehar även stora ledaregenskaper.

Den här artikeln handlar om: