Sök
Nicklas Lasu blir assisterande kapten i Frölunda.
Carl Sandin/Bildbyrån
SHL

Hemvändande nyförvärvet får kaptensroll hos mästaren

Frölunda har utsett sina lagkaptener till den stundande säsongen. Joel Lundqvist fortsätter som lagkapten, medan Simon Hjalmarsson och Nicklas Lasu utsetts till assisterande kaptener.

Under fredagsförmiddagen meddelade den regerande svenska mästaren Frölunda sina val till kaptener inför den stundande säsongen. Föga förvånande fortsätter Joel Lundqvist som lagkapten, vilket innebär att han går in på sin elfte säsong som lagkapten för Göteborgslaget.

Till assisterande kaptener har Simon Hjalmarsson och Nicklas Lasu utsetts. Hjalmarsson har varit assisterande kapten de senaste två säsongerna, medan det hemvändande nyförvärvet Lasu blir nytillskottet i kaptenstrion.

Efter två säsonger i finska Kärpät valde Lasu inför den här säsongen att återvända till Göteborg och Frölunda när han i maj skrev på ett fyraårskontrakt med klubben. 29-åringen var assisterande kapten för Frölunda i två säsonger innan han han flyttade till Uleåborg inför säsongen 2017/18.

Den här artikeln handlar om: