Sök
Sidney Crosbys mål mot Edmonton var säsongens snyggaste, enligt NHL Networks tittare.
Perry Nelson-USA TODAY Sports
NHL

TV: Han gjorde säsongens mål i NHL

NHL Networks tittare röstat fram den gångna säsongens snyggaste mål i NHL. I stark konkurrens med Connor McDavid, Anthony Duclair och Claude Giroux står det klart att Pittsburghs fixstjärna Sidney Crosbys övertidsmål mot Edmonton var säsongens läckraste.

Rösterna är räknade. Efter en omröstning på sociala medier står det nu klart att NHL Networks tittare röstat fram Sidney Crosbys övertidsavgörande mot Edmonton i inledningen av säsongen som den gångna säsongens snyggaste mål för säsongen. 

Crosby hade stark konkurrens i läckerbitar från Connor McDavid (se målet här), Anthony Duclair (se målet här) och Claude Giroux (se målet här), men i slutändan var det Pittsburghsstjärnans mål mot Oilers som röstades fram till säsongens snyggaste. 

Crosby fick 38 procent av rösterna, medan McDavid fick 27 procent, Duclair 19 procent och Giroux de resterande 16 procenten.

SE CROSBYS LÄCKRA MÅL HÄR:


Den här artikeln handlar om: