Victor Berglund hade en fin kväll mot Timrå under fredagen.
HockeyAllsvenskan

Modo överlägsna i prestigematchen – krossade rivalen

Modo fick en gruvlig revansch från förra helgens förlust mot Timrå. När lagen möttes igen under fredagskvällen kunde Örnsköldsvikslaget ta en klar 6–2-seger efter en offensiv urladdning i den tredje perioden.

Förra helgen spelades säsongens första rivalmöte mellan Modo och Timrå. Den gången gick medelpadingarna segrande ur matchen, men när lagen möttes igen i Bjästa under fredagskvällen var det ombytta roller.

Örnsköldsvikslaget hade en 2–0-ledning med sig in till den tredje perioden, men förre Modo-backenAlbin Carlson reducerade den ledningen till 2–1 i inledningen av slutakten. Reduceringsmålet väckte hemmalaget, som på mindre än tre minuter kunde gå ifrån till en 5–1-ledning.Tim Wahlgren prickade in tröstmål för Timrå, men denna kväll tillhörde Modo.

Slutresultatet skrevs till slut till 6–2, efter att Victor Berglund fastställt slutresultatet 45 sekunder från slutsignalen. Berglund stod, förutom målet, även för två assist i matchen.

Matchen var Modos sista för försäsongen, medan Timrå kommer att spela ytterligare en match mot Björklöven nästa vecka för att göra sig redo för seriepremiären den 20 september.

MODO – TIMRÅ 6–2 (1–0, 1–0, 4–2)