Bildbyrån
Mark Scheifele och Mike Smith

Höll nollan - men förlorade ändå

Mike Smith storspelade för Edmonton - men Connor Hellebuyck gjorde samma sak för Winnipeg. Båda målvakterna höll nollan när Jets vann med 1-0 efter straffar.

Det finns en del offensiv star-power i både Edmonton och Winnipegs lag. Men när de möttes i natt blev det målsnålt. Ja, till och med mållöst. Efter 60 minuters ordinarie spel och fem minuters tre mot tre stod det 28-23 i skott till Edmonton, men i målkolumnen var det alltjämt tomt.

Matchen gick till straffar och där fick Kyle Connor och Patrik Laine hål på Mike Smith, medan Connor Hellebuyck stängde igen även där. Med andra ord vann Winnipeg med 1-0 - men Smith höll ändå nollan precis som sin motståndare i Jets-kassen. Båda målvakterna höll sin första nolla för den här, hittills unga, säsongen.