• Publicerat 1 juni, 2011
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer

Tim Heed skrev på för ett år

Malmö Redhawks fortsätter sin satsning på tidigare Södertäljespelare. SSK-spelare nummer sex presenterades av klubben i dag. Det blev backen Tim Heed.
– Det är en ung lovande back som har stor potential. Han är riktigt spelskicklig och är mycket bra i powerplay, säger sportchefen Stefan Nyman.

Nu kan Malmö sätta en hel SSK-kedja på isen. Efter värvningarna av Linus Klasen, Robert Carlsson, Daniel Josefsson, Pontus Sjögren och Tomas Kollar blev Tim Heed i dag den sjätte före detta Södertäljespelaren att skriva på för Redhawks.

20-åringen kommer till Malmö efter en säsong som mestadels tillbringades på lån hos Växjö. Heed gjorde 23 poäng (3+20) på 29 matcher för Lakers under den allsvenska grundserien och spelade även tolv elitseriematcher för SSK.

Han avslutade säsongen med att bli hemkallad av Södertälje från Växjö och fick uppleva en kvalserie där just SSK och Växjö bytte divisionstillhörighet. Nu får han ta nya tag i ett lag där han är bekant med flera av spelarna.

Text: Uffe Bodin